hirdetés

Kétfejű kiskutya hódít
2018-09-19 21:35

Kétfejű kiskutya született Peruban, s a fura szerzet máris sztár lett az interneten. Bár van, aki a ‘sátán küldöttének’ nevezi, de rengeteg rajongója is van.

 

kétfejű kutyusPeruban, az Amazonas melletti Bagua körzet egyik településén, egy professzionális tenyésztőnél látta meg a napvilágot a Föld minden bizonnyal egyik legkülönösebb kiskutyája. Egy hat-kölykös alomban született, testvérei teljesen „normális” kinézetűek, neki azokban két fej van a nyakán. Két orral szimatol, két szájjal eszik, és négy szemmel pislog a világra. Gazdája azt mondja, ugyanúgy szeretik és gondozzák, mint a többi kutyust, és egyelőre teljesen jól van.

Amióta a kutyusról kitettek egy videót a netre, rengetegen akarják örökbe fogadni. Egyszerűen gyönyörű! Akarom őt! – írta egy érdeklődő egy közösségi oldalon.

Persze van, aki a „sátán küldöttének” nevezte a kis mutánst, de a többség azon a véleményen van, hogy ugyanolyan szeretetet és törődést érdemel, mint a többi kutyus. Valószínűleg egyébként nem fog sokáig élni: a két fejjel született állatok többnyire néhány hónaposan elpusztulnak.