hirdetés

Ismét balhé volt a 4-6-os villamoson Budapesten. Ismét volt verekedés, villantak a kések is és a villamos vezetőjét is bántalmazták az épp magukat maffia családnak képzelő egyének. Szerencsére a rendőrség hamar  kiérkezett és akit kellett bilincsbe vertek, ahogy kell. Szerencsére a keménykedő család senkinek sem okozott súlyos sérüléseket.

 

A 4-6-os villamoson a Széna tér környékén utazva hárman rátámadtak egy idősebb utasra. A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, akinek azonnal nekiestek, őt is bántalmazták, megrugdosták a magukat maffiózóknak képzelő család tagjai.

Több szemtanú szerint , hogy az egyik támadónál kés is volt. A vezető segítségére az utasok közül egy nő sietett, a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak, ahol két nőt és egy férfit őrizetbe vettek.

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki az eset kapcsán.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központja 2022. október 31-én 16 óra 20 perckor küldött járőröket a Budapest, II. kerületi Margit híd, budai hídfő megállóhelyhez, mivel onnan verekedésről érkezett bejelentés. Az egyenruhások egy percen belül a helyszínre értek, ahol két nőt és két férfit fogtak el, majd állítottak elő a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságára. Az eljárás adatai szerint
a társaság két nő és egy férfi tagja szóváltást követően bántalmazta az egyik idősebb utast a villamoson, majd a férfi a villamos vezetőjét is megtámadta. A 27 éves és 32 éves nőket csoportos garázdaság bűntett gyanúja miatt, valamint a 19 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt is kihallgatták gyanúsítottként. Utóbbi gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.”

Reméljük az ilyen banditák észre veszik már, hogy Budapesten nem járja ez a viselkedés. Bízunk benne a hatóságok példát statuálnak az ilyen bűnügyek elkövetőin, akik nemcsak rémületet keltenek az emberekben, de félelmet is okoznak.