hirdetés

A két ismeretlen egy Szent László utcai családi háznál vásárolt kutyákat, mint utólag kiderült, hamis bankjegyekkel. A rendőrség az elkövetőkről készült grafikával keresi a gyanúsítottakat.
kutyás csalók-A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság pénzhamisítás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – közölte a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő és egy férfi január 2-án 19 óra 30 perc körül Budapest XXIII. kerületében, a Szent László utca egyik családi házánál kutyákat vásároltak, azonban az eladónak hamis bankjegyeket adtak át.

Az ismeretlen nő 30-35 év közötti, körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú és hosszú barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, világos színű felsőt és térdig érő szűk szoknyát viselt.

Az ismeretlen férfi 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, erős testalkatú, bajuszos és félhosszú göndör hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható nőt és férfit felismeri, tegyen bejelentést itt.