hirdetés

Kalapáccsal vágta fejbe alvó feleségét a szombathelyi rém. Már rengetegen keresik a 32 éves férfit H. Gábort, aki az éj leple alatt támadt a nejére. A férfi nyomtalanul eltűnt. A megtámadott asszonyt már kihallgatta a rendőrség értesüléseink szerint.   

kalapácsos rém

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 32 éves H. Gábort. A szombathelyi férfi eddig tisztázatlan okokból kegyetlenül rátámadt feleségére május 9-én, a kora hajnali órákban. A rendőrség szerint az asszony még aludt, amikor a tébolyodott férfi egy kalapáccsal teljes erőből fejbe vágta, majd egy éles tárggyal több ponton is megvagdosta a testét. Ezt követően elmenekült a lakásból a feltételezett gyilkos.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a nőt már kihallgatták a rendőrök, ezért is tudják olyan részletesen az eseményeket. A megtámadott asszony nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Azt, hogy mi miatt akart gyilkolni a férj, nem tudni, illetve a rendőrség nem árulta el.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit látta, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

(Fotó: police)