hirdetés

Jubilál a Garzon Café
2016-11-12 13:39

Hétéves a Garzon Café, ahol bárki kényelembe helyezheti magát, mintha csak otthon lenne. A hely mottója: „Az otthon nem hely, hanem érzés!” Ezt szeretnék átadni az oda látogató diákoknak, külföldieknek, buli előtti szombat „délutánozóknak”, vagy csak a megfáradt „hétköznapozóknak”.garzon-cafeAzt tartottuk szem előtt, hogy a Garzon Café éppolyan komfortos, otthonos érzést adjon a vendégeknek, mintha hazamennének. Nálunk az ‘érezd magad otthon’ kifejezést komolyan gondolhatja minden idelátogató – mondta Lakatos Balázs, a Garzon Café vezetője. 

A hely izgalmát és hangulatát nemcsak a kifejezetten sokrétű italkínálat, de különleges használati tárgyak is fokozzák.

 Könyvek, fotók díszítik a falakat, kifejezetten olyan tárgyakat próbáltunk behozni a Garzonba, amitől olyan lesz, akár egy ízlésesen berendezett fiatalos lakás. A legtöbb elemet én találtam otthon, a családom padlásán, sufnijában, és amire még büszke vagyok, az az egyik kifejezetten ideillő lámpa, amire egy bontásra ítélt kerti tárolóban bukkantam, ez régen talán disznóól lehetett. Ez az elem nőtt a legjobban a szívemhez – tette hozzá Balázs.

A Wesselényi utcában lévő Garzon Café nem szűkölködik különleges italokban sem. Több mint harminc borfajtát, szokatlan ízű pálinkákat és kivételes minőségű whiskyket kóstolhatnak a vendégek.

 A standard kocsmakínálat fölé mindenből beraktunk még egy különlegességet, ahogy pedig a vendégek igényeit követtük, fokozatosan megnőtt a választékunk. Ma már a legkülönfélébb whiskyk, ginek és rumok vannak, így már több mint százféle itallal várjuk a vendégeket. Ilyen nagy kínálat elég kevés helyen van.

A 7 éves születésnap alkalmából egyébként hamarosan hatalmas bulival készülnek a Garzon Café dolgozói.

Van egy megbízható törzsközönségünk, akik nem hanyagolnak bennünket, és azt nekik is és az újonnan érkező bulizni vágyóknak is megígérjük, hogy emlékezetes bulit rendezünk a szülinap alkalmából!