hirdetés

A lányfuttatás és rablás után úgy tűnik tényleg új és törvényes bizniszbe kezdett Sz.Gerda, akit anno 2005-ben a győri rendőrök buktattak le. Elötte ugyan rablásért ült, utána pedig lányfuttatás miatt kellett magyarázkodnia. A megjavult lány azonban manapság olyan modern online butikos biznisz women lett. Azaz a börtönévek tényleg jó hatással voltak rá. A hölgy úgy tudni Törökországból vásárolja nagytételben a portékákat és igen jól megy a szekér.

 

Tényleg megváltozott a börtönt is megjárt Sz.Gerda, aki egy 2005-ös lányfuttatós sztoriban társa volt a csak taxisgyilkos tiniként hírhedtté vált  B.Andreának, aki másodmagával egy Fantás üveggel vert agyon egy taxist még 1997-ben.

Nos Sz.Gerdát és B.Andreát egy győri kupi üzemeltetése során fogták el a nyomozók több mint 10 éve. A lányoknak pechük volt , mert egy fedett nyomozó leplezte le őket. Öt-hét lánnyal dolgoztak de mind Gerda, mind Andrea tagadta, hogy madame-ok lettek volna.

A rendőrség akkori közlése szerint hosszú megfigyelés után leplezték le a kuplerájt, ahol a nyomozás adatai szerint öt-hét lány “dolgozhatott” rendszeresen. A fiatalok diszkréten űzték az ipart, még az emeleti szomszédoknak sem tűnt fel semmi. Az új kuncsaftokat újsághirdetések útján keresték a lányok, vendégkörük egy része már visszajárt hozzájuk. A madámok – mint kiderült, szerencsétlenségükre – rendesen vezették a könyvelést is: egy naplóba minden kuncsaftot és bevételt bejegyeztek. Az alapszolgáltatás ára félóránként 6 ezer forint volt, s a kereset 40 százalékát tarthatták meg a lányok.

Sajnos fiatalkorú lányok is kényeztették az ügyfeleket, ami elképesztő.

Nos Gerda már a butikja portékáit reklámozza a közösségi oldalak zárt csoportjaiban. Szinte minden van nála, ami most divatos és kelendő. Az árukat pedig Törökországból szerzi be és nagytételben bízniszel a megjavult lány. A török árusok állítólag már szinte csak őt szolgálják ki, a pletykák szerint leperkált több tízmillió forintot csak azért, hogy kiemelt vásárló legyen. Azaz az üzleti érzéke sem rossz, és szerencsére pénze is van ahhoz, hogy menjen a biznisz.