hirdetés

Egyelőre nem kell a TV2-nek a legendás tévés, a Napkelte és sok-sok más műsor legendás műsorvezetője, Betlen János. A tévés a TV2 próbafelvételén járt a nyáron, bár ajánlatot még nem kapott azóta se, ami érthető, hisz Jani feltehetőleg kenterbe verné a többi kollégát, és valljuk be, ez a szakma nem az igazi szolidaritásról szól már.

Bethlen János

A legendás műsor, a Jani házhoz megy és az egykori Napkelte vezéralakja a TV2-nél járt próbafelvételen, az év elején nagy hirtelenséggel távozó egykori program- és hírigazgató, György Bence kérésére. Betlen János, a tévézés legendás alakja azonban azóta sem kapott visszajelzést, hogy most kell, vagy sem. Feltehetőleg nem kell, csak ezt már az egykori Csigatévén senki sem meri megmondani neki, mert ahhoz őszintének kellene lenni. Ez pedig ma már nem nagyon megy ezen körökben, úgy tűnik. Ráadásul az elküldött Andy Vajna haver hírigazgató hívta, ami szintén nem jó ajánlólevél Bethlennek.

A műsorvezető jelenleg külsős szerkesztőként részt vesz a Világ című műsorban az MTVA-n.

A közgazdász végzettségű televíziós 1969-ben kezdte munkásságát: a Magyar Rádiónál külföldi adásokkal foglalkozott. Az ismertséget a TV4 csatornán futó Tévés Négyes című műsor hozta meg számára, később dolgozott az MTV Híradójában, de vezette az Aktuálist és a Zárórát, később az 1-es csatornán Jani házhoz megy címmel saját műsort kapott. 1992-től megszűnéséig a Napkelte műsorvezetője volt.