hirdetés

Kezdődik a nagy brit orgia, a közel ezer résztvevővel zajló swinger party Angliában. 700 ember élvezi majd egymást 3 napon át a legpajkosabb fesztiválon. A belépő az uraknak 45 ezer forintnak megfelelő angol font.

swingerparty london

Idén is megrendezik azt a 3 napos fesztivált,  amelyet egész évben vár minden orgia-, swinger- és feleségcsere-rajongó Angliában, sőt egész Európában. Ez a három nap ugyanis csak az övék, nagyjából 700-an élvezhetik szabadon a csoportos szexet. A helyszínt ugyan titkosan kezelték, de már kiszivárgott, hogy ugyanott fogják felverni a sátrakat, ahol tavaly, csakhogy ezúttal már jelentősen bővült a vendéglista, mert 2015-ben még „csak” 500 látogató vett részt az eseményen.

Több pikánsnak tűnő újdonsággal is előrukkoltak a szervezők. Olyan sátor is látogatható lesz idén, ahol akár 10 ember is tudja egymást egyszerre kényeztetni. Pezsgőfürdők is várják majd a párokat, természetesen zene is lesz, illetve különleges meglepetés is, amit egyelőre valóban sikerült titokban tartaniuk. Az egymástól elkülönülő területeket a szervezők egyébként diszkréten csak „játékzónáknak” nevezik, és bár van lehetőség erre sátrakat igénybe venni, ez egyáltalán nem kötelező, mert külső helyszínek is rendelkezésre állnak a mókához.

Lesznek, akik sátrakkal és lakóautókkal érkeznek majd, de újdonság, hogy hotel jellegű szoba is rendelkezésre áll az erdőben, úgyhogy a teljes komfortért rajongók is elengedhetik majd magukat.

A jegyek egyébként pároknak nagyjából 55 ezer forintba kerülnek, de nem kell távol maradniuk az egyedülállóknak sem. Az egyedülálló férfiak 45 ezer forintnyi díjért, a nők pedig 30 ezerért csatlakozhatnak és élhetik ki a vágyaikat.

A fesztivál Európa legnagyobb ilyen jellegű eseménye. A diszkréciót pedig annyira fontosnak tekintik, hogy a jegyvásárlási szabályzat szerint a jelenlévőknek szigorúan tilos bármilyen felvételt készíteniük, a média pedig természetesen kizárt, hogy jelen lehessen bármilyen formában.