hirdetés

Kiürített és lezárt  a rendőrség délután két nagy bevásárlóközpontot Budaörsön. Az egyik egy bútoráruház volt, a másik egy bevásárlóközpont, az Esti Újság úgy tudja. Igen nagy a zűrzavar, legalábbis a szerkesztőségünket tájékoztató s a helyszínen tartózkodó olvasónk erről számolt be.

budaőrs

Ismét történt valami izgalom Budaörsön az egyik bútoráruháznál és bevásárlóközpontnál. Nagy a tömeg, a káosz, és sok a rendőr. Legalábbis erről számolt be egyik olvasónk.

Az egyik a bevásárlóközpont, a másik a bútoráruház, úgy látom, most itt a helyszínen – számolt be telefonon egy olvasónk.

A Pest megyei Rendőrkapitányság közölte, hogy egy 17 óra körül érkezett fenyegető telefonhívás után döntöttek a kiürítés mellett. A sajtóügyeleten egyelőre nem tudták pontosan megmondani az Indexnek, hogy melyik két áruházról van szó. Azt azonban állították, hogy az IKEA most kimaradt a szórásból.

Négy napja már volt egy hasonló eset. Akkor a budaörsi Decathlon sportáruház, az Auchan és az IKEA vásárlóit kellett kiküldeni, amíg a rendőrség átvizsgálta az épületeket.

(Fotó: illusztráció)