hirdetés

A Royal Canin nevét valószínűleg már mindenki hallotta, aki kutyatulajdonos, és odafigyel arra, mit is adjon kedvencének. A több évtizedes gyártói tapasztalatokat a kutatócsoportok eredményeire alapozva építették fel, ez alapján készítették el a napjainkban is használt receptúrákat.

 

A Royal Caninról

A kutatók és tenyésztők tapasztalataira, megfigyeléseire alapozva alkották meg a Royal Canin termékeit. Minden szerződött partner elkötelezett állatbarát, ami kifejezetten jellemzi a Royal Canin nézőpontját. A szakértők magas fokú szaktudásának és a jó marketing politikának köszönhetően, a márkát azok az emberek is ismerik, akik talán nem is tartanak semmilyen háziállatot. A francia eredetű cég 1968 óta gyárt jó minőségű állateledeleket, de érdekességként szembeötlik, hogy Magyarországon csak 2005 óta vannak jelen.

 

Mi jellemzi a márkát?

Számos pozitívumot lehet megemlíteni, de leginkább azt érdemes kiemelni, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az olyan kutyatápok megalkotására, ami elősegíti a kedvencek egészségének megőrzését. Ennek érdekében az újabb és újabb megfigyeléseken alapuló következtetéseket mind beépítik a gyártás módszertanába. Ennek köszönhetően újabb, korszerűbb receptúrák alapján alkotják meg a legújabb ízvilágot, vagy megemlíthető az is, hogy a technológia, mely során a szárazeledeleket elkészítik, a legkorszerűbbek közé sorolható.

 

A cél az, hogy a legjobb minőségű állateledeleket dobják a piacra, és bővüljön azon vásárlók köre, akik elégedettek a Royal Canin nyújtotta értékekkel.

 

Jellemző a Royal Canin termékeire, hogy

 

  • még az emberi orr számára is kellemes illatúak,
  • figyelembe vették az egyes fajták jellemzőit,
  • különbséget tesznek az eledelekben az eltérő életkorokban,
  • az életmódbeli eltérések alapján is készülnek az eledelek,
  • egyes egészségügyi problémákkal küzdő állatok igényei szerint is készítenek száraztápot, például: sterilizált kutyák számára,

 

Ezért lehet elmondani a Royal Canin termékeiről, hogy figyelnek a részletekre. A nagy választék miatt szinte mindenki megtalálja a kutyája számára legelőnyösebb összetételű kutyaeledelt.

 

Milyen alkotóelemekből épülnek fel a Royal Canin eledelei?

 

Bármely típust is vesszük alaposan szemügyre, elmondható, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az állati eredetű fehérjék, a minőségi értéket képviselő növényi rostok és a természetes antioxidánsként ható összetevők egyensúlyára.

 

Az alapos válogatást követően a legkorszerűbb eljárásokkal készülő tápok minőségükben a legkiválóbbak közé tartoznak a mai piacon. Azt, hogy az egyes eledeles zsákok milyen összetevőket tartalmaznak, könnyedén le lehet olvasni. A számtalan variációban fellelhető összetevők célja az, hogy a világon bárhol, bármilyen típusú kutya számára könnyedén kiválasztható legyen a legkedvesebb Royal Canin táp.