hirdetés

Indul a fizetős YouTube
2015-10-21 21:50

Bejelentették: pontosan egy hét múlva megkezdi fizetős szolgáltatását a legnagyobb videomegosztó oldal, a YouTube Red havi 9,99 dollárért kínál reklámmentességet.

youtube_red

Indul a YouTube előfizetéses változata, ami havi 10 dollár ellenében eltünteti a videókról a reklámokat, valamint lehetőséget ad ezek lementésére, amiket így később offline is meg lehet nézni. A Red-előfizetők eszközeiken a háttérben is tudják futtatni a videókat, miközben más alkalmazást használnak, de még az is beállítható lesz, hogy lezárt képernyő mellett szóljon a YouTube-os dal.

A YouTube Red magába foglalja a YouTube Musicot (korábban YouTube Music Key), a YouTube Gaminget és a YouTube Kidset, az előfizetés része meg a teljes hozzáférést a korlátlan zenehallgatást kínáló Google Play Musichoz.

Ezenfelül lesznek a YouTube-on olyan tartalmak, amiket csak előfizetők nézhetnek meg, tíz új műsorral készülnek a Red-használóknak.

A Google azt ígéri, hogy az előfizetéssel járó előnyök minden eszközön működni fognak, az asztali géptől kezdve egészen mobil eszközökig.

Elsőként az Egyesült Államokban lesz elérhető a fizetős YouTube, október 28-án indul a tengerentúlon a Red, új műsoraik pedig januártól kerülnek fel a megosztóra. A YouTube Music egy külön alkalmazással bővül az előfizetők számára.