hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, indítványozzák annak a fiatalnak az előzetes letartóztatását, aki feltehetőleg igencsak bedrogozott állapotban késelte meg a mentőszolgálat munkatársát. Az eset a Heim Pál Gyerekkórház előtt történt, miközben kórházba akarták vinni a 16 éves beteget. A csepeli fiú így végül a rendőrségen kötött ki. A mentős állapota kielégítő és túl van az életveszélyen.

 mentoallomas

A mentőst a 16 éves beteg több késszúrással sebesített meg. Úgy tudni, a mellkasán és a kezén érték szúrások és vágások az életmentőt. A tini támadót a mentősök Csepelről az Erzsébet Kórház toxikológiai osztályára szállították éppen amikor az eddig ismeretlen okból, feltehetőleg a drog hatása miatt támadásba lendült. A tinédzser mentős késelő valószínűleg a kristály nevű szerre szívott biofüvet, ettől először kába lett, majd a mentőben agresszívvé vált.

A mentősofőr amikor észlelte, hogy baj van, fékezett és megállt, de addigra már a fiú megszúrta az ápolót. A fiatalt a rendőrök megbilincselték és a kapitányságra vitték. Feltehetőleg indítványozzák a drogos tini előzetes letartóztatását. Sajnos az utóbbi időben egyre többet lehet hallani arról, hogy mentősökre támadnak a betegek. Ezt kivédeni nagyon nem lehet, de aggasztó és elgondolkodtató.