hirdetés

Amikor szüksége van az embernek egy bútorszerelő szakemberre, az egyetlen félelme az, hogy a kihívott szerelő kókler lesz. Olyan, aki a munkáját nem tudja rendesen ellátni, mégis megkéri az árát. Talán nagyobb bajt is csinál, mint aminek a megjavítására kiérkezett. De mégis hogy derítheted ki, hogy egy bútorszerelő valóban érti-e a dolgát vagy sem?

 

Mivel a bútorszereléshez nem konyít mindenki, és nagy felelősséget adunk annak, akire rábízzuk a drága pénzen vásárolt bútorainkat, vérbeli profi szakemberre van szükségünk.

Egy bútorod javításra szorul? Esetleg szeretnéd, ha valaki összerakná a lapra szerelt állapotban érkezett bútorodat? Mutatjuk, hogy mit kell figyelni a kiválasztás során!

Vess egy pillantást a bútorszerelő weboldalára!

Ami elsőként szembetűnik, az a weboldal kinézete. Olvasható a betűtípus, egységes a dizájn? Rajta van minden információ, amire kíváncsi vagy? Ami pedig egy szakember esetében rendkívül fontos, hogy legyen igazolható referenciája, és kapcsolati elérhetősége.

Elsőként minden honlaplátogató a referenciákra kíváncsi. Ha már van 5-6, az jó pont. Még jobb, ha egy-egy munkáról blogbejegyzések formájában ad hírt, amelyben tippeket ad, és bemutatja az eszközeit. Így meggyőződhetünk róla, hogy jól végzi a dolgát, és aktívan dolgozik.

Persze az sem utolsó szempont, hogy a honlap rendelkezik-e kötelező elemekkel, például ÁSZF-el, vagy épp kattinthatók-e a gombok? Hiába a szép honlap, ha használhatatlan. Egy igénytelen honlap rontja a bútorszerelő hitelét, és akarva akaratlanul következtetünk belőle munkájának minőségére is, figyelmeztet az Elattrobutor.hu bútor webáruház.

Fenyőbútorokhoz keresel bútorszerelőt?

A fenyő szekrények, ágyak, komódok, íróasztalok összeszerelésének különleges praktikái vannak, amelyeket leginkább egy tapasztalt bútorszerelő ismer. Nem mindegy hát, hogy a kihívott szakember hány éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Minél régebben van a szakmában, annál nyugodtabb lehetsz, hogy a végzett munkája tökéletes lesz!

Ugyan még erre a kérdésre is a honlap böngészésekor kapunk csak választ, mégis külön pontban tárgyaljuk, mert nagyon lényeges. Hiába a gyönyörűen felépített, rendszeresen frissített oldal, ha nem tudjuk, hogy ki tudjuk-e hívni magunkhoz a szerelőt. Ráadásul az információ keresgélésekor sok értékes percet veszítünk. A jó szakember gondolt erre, és már a weboldal címében, és a főoldalon is ott szerepel, hogy hol vállal munkákat, így nyugodtan felhívhatjuk őt telefonon, ahogy azt például az Elattrobutor.hu is teszi.

Hogy biztosra menj!

Amint látod, rengeteg jele van annak, ha egy bútorszerelő profi szakember, akire rábízhatod a bútoraidat, még a fenyő ágyakat, íróasztalokat, komódokat, és szekrényeket is. Amikor bútorjavításra van szükséged, csak fusd át a fenti listát, és tudni fogod, kit hívj fel a bútorszerelők közül, hiszen a bútoraid épsége nagyon is fontos!