hirdetés

Ibizán javában tombol a nyár, és bőven vannak pihenni vágyó turisták is. Kollegánk egy darab migránst nem látott és eddigi tapasztalata szerint olcsóbb a kis spanyol sziget, mint a Balaton. Magyar politikus eddig nem tűnt fel a szokásos négy napos DJ parti őrületen, de egy-két celeb már felbukkant.

Tombol a nyár és a buliszezon Ibizán. Kollegánk élménybeszámolója szerint az már kijelenthető, hogy hiába keresett migránsokat nem talált eddig. De nem adja fel, tovább kutatja őket a kis spanyol szigeten. A másik nagy tanúság, hogy a hétköznapi élet olcsóbb, mint a Balatonnál, ami picit meglepő.

Megcéloztam ma egy luxus strandot, amit először Habony Beachnek olvastam de ezt tudjuk be a fáradságnak. Csak név hasonlóság volt. Nem mielött bérki kérdezné nem találkoztam Habony Árpáddal és más politikussal sem. Igaz eddig luxus szórakozóhelyre nem mentünk, de fogunk. Persze a luxus strandok és öblök, ha az ember napágyat is szeretne az bizony 60 euróba is kerülhet, ami most a jelenlegi törékeny forint tekintetében több, mint 18 ezer forintra tehető, szóval nem olcsó. Azonban a hétköznapi élelmiszerek ára és az éttermek kínálata alapján elmondhatjuk, hogy Ibiza olcsóbb mint a Balaton.  A magyar celebek is felbukkantak már. A közismert DJ Andrew Boy már feltűnt és ezek szerint zenélni is fog a nemzetközi partykon.

A héten amúgy a szokásos parti és buli őrület indul Ibizán, amiért kirepült kollegánk is. Nem titkolt célja a mi Szabolcsunknak, hátha összefut és tud egy szelfit készíteni egy két ismerős arccal, politikussal. Mi szurkolunk.

( tudósító: Horváth Szabolcs )