hirdetés

Hódít az InfraShape
2016-11-20 06:30

Néhány hónapja új alakformáló eszköz, az InfraShape Horizontál hódít Magyarországon. A jelenleg ismert egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gép egy fekvőkerékpár-kapszula, amely több innovatív technológiát tartalmaz. Egyre több helyen elérhető, és rövid idő alatt a hírességek kedvence is lett: Dukai Regina, Gáspár Evelin és Keresztes Ildikó is rendszeresen használja. 

infrashapeRövid idő alatt komoly sikereket ért el Magyarországon az InfraShape Horizontál. A  fekvőkerékpár-kapszula több innovatív technológiát tartalmaz: vákuummasszázs, infrafény, kollagénlámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők, érintőképernyős kijelző és luxus minőségű bőrborítás segítik a kilóikat letekerni vágyó tréningezőket. A gép egyre több helyen elérhető országszerte és számos ismert ember is használja, ami nem véletlen.

Az InfraShape Horizontál ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infrafénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. A készülékkel való edzés biztonságos erős túlsúllyal küzdőknek vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetünk, mindeközben extra kilóktól szabadulhatunk meg az izzadságcseppjeink leadásán keresztül – mondta Bicskei Izabella, az InfraShape Horizontál és a FUTURE Fitness magyarországi szakmai vezetője.

A szakember hozzátette: az új eszközzel való edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg korábban. Az infrafény pedig hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, miközben segít a zsírcsökkentésben. Gondoljunk csak a hagyományos infraszaunára, ami  igen közkedvelt. Ebben az új, modern gépben az egyéb ellátott extrákkal tudjuk a kalóriavesztést fokozni.

Az infrafény, a vákuummasszázs és a biciklizés együttes hatásával tudunk több kalóriát égetni. A kozmetikában is használatos kollagénlámpa pedig aktivizálja a kollagénsejteket, fogyás, hízás vagy terhesség után a bőrön megjelenő striák kezelésére alkalmas.

 Manapság a test folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni, tehát méregtelenít. Így a jobb közérzet és egészségi állapot garantált a menstruációs ciklus és kisebb megbetegedések során is.