hirdetés

Elnézést kért a nézöktől a TV2 és a műsorvezetője is. Hibázott nem is picit a kereskedelmi csatorna sztárja Váczi Gergő, akit élő adás közben elragadták az események, ezért követett el súlyso szakmai hibát, amikor a migránsokat üldöző röszkei Irénke nénit szerepeltette riportjában és agyon ajnározta. Azt azonban visszautasítja a tévés, hogy rasszista lenne. Igaz más tévést ilyen hibáért simán menesztenének, más országban, de itthon ez belefér.

VÁCZI GERGŐ

Nagy lesz a baj, ha már most elnézést kért Facebook oldalán a múlt pénteki tudósításáért Váczi Gergő, a TV2 munkatársa. Mint írta, a Mokka című műsorban szereplő élő kapcsolás közben elragadták az események, és nem tudott higgadtan reagálni. Nem tett fel fontos kérdéseket, amelyekből kiderülhetett volna, hogy ő személy szerint nem támogatja azt az embervadászatot, ami a riportjában sztárolt Irénke néni hobbija .
Váczi sajnálja, ha ezzel bárkit is megsértett, és elismeri, hogy szakmailag kifogásolható a tudósítás. Azt azonban visszautasítja – írta -, hogy “bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezze”. Sajnálja, hogy riportjának másik része , amelyet a déli határvidéken kóborló migránsokkal készített, nem került élő adásba.
Mint ismeretes a TV2 úgy számolt be , hogy Irénke aki tévcsővel figyeli a migránsokat megmosolyogtató de hasznos egy cselekedet, mert nagyon sok bevándorlót lefülel. A videón addig faggatta Irénkét, amíg az elmondta, hogy a helyi lakosok kifejezetten veszélyben érzik magukat a migránsoktól. Irénke annak is örül, hogy drótkerítést emel a kormány a menekültek távol tartására.