hirdetés

Brutális gyilkosság Nyírkátán. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban. A nő elhurcolását és megölését többen végig nézték de nem tudni ki mit tett azért, hogy a gyilkosságot meghiúsítsák.

A szabolcsi rendőrök május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették – közölte a police.hu.

A meggyilkolt nő terhes volt , állítólag  a hatodik hónapban járt és az első gyermekét hordta a szíve alatt. A terhes nő pár napja költözött el párjától, aki korábban is bántalmazta. Egy ismerősénél húzta meg magát de ez sem segített rajta sajnos.  Az otthagyott párja ugyanis kereste a menekülő terhes szerelmét és szombaton hajnalban, egy késsel jelent meg annál az ismerősnek a házánál, ahol a menekülő nő menedéket talált.

Helyi beszámolók szerint a férfi a hajánál fogva ráncigálta ki a nőt a házból, majd egy erdős részen, a település határában megölte őt.

Azt nem tudni, hogy volt-e , aki megpróbálta megállítania vérengzést vagy csak végig nézték a dühöngő férfi akcióját ? Az sem világos, hogy ez miképp történhetett meg egy településen ? Senkinek nem tűnt fel az üvöltözés, a jajgatás, a sikoltozás ? Feltehetőleg a rendőrségnek ezt a részt is vizsgálnia kell, hisz hihetetlen, hogy egy ilyen gyilkosságot nem lehetett megelőzni.

A férfi brutális tette mögött féltékenységet sejtenek. A brutális támadást sem az anya, sem a magzata nem élte túl.