hirdetés

Hatalmas és brutális kamionbaleset történt ma az MO-ás elkerülő szakaszán Újpalotánál. Szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott és felborult egy defektet kapó teherautó. A csodával határos módon senki sem halt meg a balesetben, s a képet beküldő leleményes és talpraesett olvasónknak jár a tízezer forintos jutalom a fotóért. 

M3-as kamionos baleset

Az Esti Újság azt a tájékoztatást kapta a rendőrségtől, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódott teherautó defektet kapott, a vezető emiatt elveszítette uralmát a jármű felett, és a szalagkorlátnak ütközött az M0-ás autóút 67-es kilométerszelvényében.

A sofőr ugyan megsérült, de nem halt bele a balesetbe. Azonban a kamion akkora erővel csapódott a korlátoknak , hogy a leváló darabokba egy, a szemközti sávban – a Megyeri híd felé vezető oldalon – közlekedő másik kamion és egy személygépkocsi is beleütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Megyeri híd felé vezető oldalon a balesettel érintett útszakaszon a rendőrök 2 forgalmi sávon lassítva engedték a forgalmat. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon mindkét sávon haladhatott a forgalom, azonban jelentős torlódások alakultak ki.

Az Esti Újság szerkesztősége a leleményes és egyben talpraesett  száguldó olvasónknak, aki beküldte a fotót a balesetről, természetesen jár a hét fotósa cím, és a mellé járó tízezer forintos támogatás.