hirdetés

Az építőiparban tapasztalható szakemberhiány miatt kevesen mernek belevágni családi ház építésébe, ugyanis jelentős csúszásokkal kell számolni, ami nemcsak bosszúságot, hanem tetemes többletköltséget is jelenthet az építtetőknek.

 

A korszerű paneles építési mód a gyors kivitelezés mellett még számos előnyt kínál a családi ház építése mellett a társasházak kivitelezésében is, illetve magánszemélyek mellett ingatlanbefektetők és generálkivitelezők számára egyaránt. Amennyiben Ön is építkezés előtt áll, ismerkedjen meg a határidők és költségek garantálását ígérő keramzit beton panel technológiával!

A keramzit beton falazat előnyei

A gyors kivitelezést ígérő modern panel technológia könnyűbetont használ a falazatok kialakítására. A beton az egyik legrégebbi és legtartósabb építőanyag, amelyet különféle szerkezetek építésére használunk. Nagy súlya miatt már az ókorban is voltak próbálkozások a könnyítésére különböző adalékanyagokat alkalmazva, így született meg a könnyűbeton.

Az égetett agyaggyöngyökből készülő keramzit beton kiváló hőtartó képességgel, valamint jó hangtechnikai, továbbá páradiffúziós tulajdonságokkal rendelkezik, nem penészedik, illetve ellenálló a savakkal, lúgokkal, kártevőkkel szemben. A gyártáshoz használt természetes alapanyagoknak köszönhetően egészséges életteret biztosít a lakók számára. A tartós építőanyagnak hála hosszú élettartamú, generációk számára kínál otthont. 

Milyen előnyökkel jár a panel technológia?

A panel szónak hazánkban negatív kicsengése van, így itt az ideje, hogy a korszerű panel technológia rácáfoljon erre! Észak- és Nyugat-Európában évtizedek óta alkalmazzák a dán szabadalommal védett nagyelemes technológiát a családi és társasházak építésében, és a műszaki megoldást forgalmazó cégnek, a Prelementnek köszönhetően ma már hazánkban is elérhető. 

Családi házak esetében akár 6-8 héttel gyorsabb kivitelezési időt garantál, a nagy szilárdságú, tömör anyag révén pedig vékonyabb falakra van szükség, ami 5-8% nettó növekedést jelent az alapterület tekintetében. A szigorú minőségbiztosítási előírások magas minőséget garantálnak mind a gyártás, mind a kivitelezés során. 

A forgalmazó cég a falszerkezethez kapcsolódóan teljeskörűen intéz mindent munkafolyamatot a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig.

Mi építhető ezzel a korszerű technológiával?

A keramzit beton panel technológia lehetővé teszi egyedi vagy típustervek alapján változatos megjelenésű és alaprajzi elrendezésű épületek kivitelezését 4 szint magasságig. A falpanelekből a legbonyolultabb építészeti megoldások, ferde vagy nem tipikus formák is kialakíthatók.

Tudni kell, hogy a módszer előre gondolkodást kíván, mivel a gyártásba adás után a falak, falnyílások méretei, pozíciói nem változtathatók, ugyanakkor a pontos gyártásnak köszönhetően a magas minőség garantált, és az utómunkálatokat is gyorsabbá, olcsóbbá teszi. 

Adjon esélyt a nyugaton már bizonyított panel technológiának, építtesse fel álmai otthonát a segítségével!