hirdetés

A sikeresnek kommunikált GYODA, azaz a migránsokat visszatartó NATO-kerítés szedi áldozatait. A horvát–magyar határon készültek brutális fotók arról, hogy milyen pusztítást végez a szögesdrót kerítés, amely leginkább a vadak és természetben élő élőlények legnagyobb ellensége. Kérdés, hogy az állatvédők mikor tesznek bejelentést és feljelentést ezen esetek miatt, hisz az állatkínzás mint bűncselekmény elkövetése is felvetődik.

őz kerítsében

A Kettős Mérce publikált brutális és vérlázító fotókat. Ezt írták hozzá:  A horvát határzár mellékterméke. A Boros–Dráva holtágnál a GYODA miatt az állatok nem tudnak vízhez sem jutni. Lehet érvelni a kerítés mellett, de nem lehetett volna úgy megcsinálni, hogy ne haljanak meg miatta az állatok?

Nos a NATO-kerítés halálos és brutális kegyetlenséggel végzi ki áldozatait. Legfőképp a vadakat, a természeti értékeinket rombolja kegyetlenül. Máshol ezt állatkínzásnak minősítik és komoly büntetőeljárást indítanak azok ellen, akik ilyen állatcsapdákat tesznek ki a természetbe.