hirdetés

Úgy tűnik egyre több drogkereskedő használja a gyermekét álcára. A napokban Chicagóban bukott le egy babakocsis drogkereskedő. Most egy komáromi férfi a gyerekszobából árulta a drogot, amit az ágyneműtartóban és a szekrényben tárolt, a fogyasztáshoz szükséges eszközökkel együtt, de ő maga is fogyasztott a szerből. A rendőrség őrizetbe vette.

 

gyerkszobában rejtegetett drogA Komáromi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 24 éves komáromi férfi ellen, akit kihallgattása után őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásának indítványozására.

A police.hu tájékoztatása szerint a gyanúsított az elmúlt hónapokban komáromi lakásán több alkalommal adott el marihuánát helyi fiataloknak.

A felderítők a férfi lakását átkutatták és a gyerekszoba ágyneműtartójából, valamint a szekrénysorba rejtett dobozokból összesen nettó 35 gramm kábítószergyanús növényi származékot, továbbá a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglalták le.

A nyomozók a férfival szemben drog gyorstesztet alkalmaztak, aminek pozitív eredménye a tiltott szer fogyasztását megerősítette.

A rendőrség bár nem közölte de felmerül a gyermekveszélyeztetés is, hisz drogot tartani saját gyermekének a szobájában kimeríti ezt a tényállást is, így lehet a drogkereskedőnek emiatt is felelnie kell majd tettéért.