hirdetés

Rommá itta magát Paul Gascoigne, az angol válogatott legendás játékosa. A futballsztárra a szállodai fürdőszobájában találtak rá, csuromvéresen. Gascoigne-t kórházba kellett vinni.  

GAscoigne Paul

A szállóvendégek elmondása szerint a 48 éves játékos már a délelőtt, becsekkolásakor remegett az alkoholért, pedig már érkezésekor sem volt józan. Ezt követően még több italt rendelt, ám a hotel személyzete megtagadta, hogy kiszolgálják, és inkább ennivalót küldettek a sztár szobájába.  Néhány órával később, amikor a személyzet úgy gondolta, ellenőrzik, minden rendben van-e, Gascoigne-t ájultan találták a fürdőkádban, saját vérében úszva, mert amikor vélhetően összeesett, összetörte a keze ügyében lévő poharat, ami több helyen csúnyán megvágta. A hotel személyzete ekkor döntött úgy, hogy mentőt hív az egykori játékoshoz.

A karácsony mindig nehéz időszak a magányos vendégeinknek, különösen az alkoholistákat viseli meg az időszak, ezért is igyekeztünk Gascoigne-ra külön is figyelni – mondta a hotel egy dolgozója az esettel kapcsolatban.

Gascoigne 2004-ben vonult vissza az aktív játéktól, azóta alkoholizmussal, bulimiával és több kényszeres személyiségzavarral is kezelték már.