hirdetés

Felgyújtotta volt feleségét  egy férfi Torontóban az egyik városi buszon. A 37 éves nő életéért napokon át küzdöttek az orvosok de a nő belehalt a súlyos égési sérülésekbe. Állítólag B.Norbert szerelemféltésből locsolta le benzinnel és gyújtotta fel volt kedvesét.

 

Négy napig küzdöttek a életéért az orvosok, de meghalt az a magyar állampolgárságú nő, akit egy férfi Torontóban, a menetrend szerinti autóbuszjáraton öntött le benzinnel, majd lángra lobbantotta a ruháját.

A kanadai rendőrség először elszigetelt támadásként kezelte az esetet, később kiderült, a sértett magyar barátja volt a tettes. Az ok szerelemféltés, miután megtudta, volt párja már más karjaiban keresi a boldogságot.

A 37 éves V. Henrietta évek óta élt már Torontóban a kedvesével. A kanadai magyarok úgy tudják, a pár kapcsolata az utóbbi időkben megromlott, az egy esztendővel idősebb férfinek, B. Norbertnek több rendőrségi ügye is volt már a féltékenységi rohamok miatt. Távoltartási határozatot is kiszabott vele szemben a bíróság, 200 méteres körzeten belül meg sem közelíthette volna a nőt. Ennek megszegése miatt egyszer már háromnapos elzárást kapott.

Az áldozat szintén Kanadában élő lánya, B. Inez közösségi oldalán közzétett bejegyzései szerint nem éltek félelemben, nem számítottak arra, hogy apja megtámadja édesanyját. Azt hitték, végre elfogadta, életvitele, drogfüggősége miatt nem akarják vele tartani a kapcsolatot.

B.Norbert tettéért hosszú évtizedekig fog a dutyiban ülni.

 

( Nagy Attila)