hirdetés

Bár elmaradt a hatalmas hóesés, ez a pár centi is betett Budapesten. A főutakat a külső kerületekben, mint például Zugló, Pestújhely, Rákospalota, Újpest, alig-alig takarították. A mellékutcákat pedig jobb, ha nem is mondjuk, inkább hagyjuk. Autóval lépésben lehet haladni. Főleg, ha nincs más közlekedési jármű. Így érthető, hogy az FKF Zrt. várja a hómunkások jelentkezését.

hó

Hómunkásokat vesz fel hétfő éjszakára a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. Budapesten.  Dorogi Gabriella szóvivő tájékoztatása szerint a hétfő este 10 órától kedd reggel 6 óráig tartó időszakra keresnek munkásokat, jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet. A társaság a munkáért nettó 4200 forintot fizet.

Bízzunk benne, a hómunkások toborzása lehetővé teszi holnapra, hogy ezt a pár centis hóvészt túléljük. S netán közlekedni is tudjunk majd.

A BKV is nehezen halad jelenleg (kivéve a metrót) . Az autósok is cammogva gurulnak csak előre. S állítólag a MÁV menetrendje is felborult, azaz nekik is betett ez a pár centis porhó.