hirdetés

Fura módon segítettek a metró biztonsági őrei egy elájult utason. Szó szerint a kezeinél fogva húzták ki a szerelvényből a férfit. A BKV szerint az utas ittas volt. Szerintünk ez akkor sem egy jó eljárás, ha ittas valaki, ha nem. Nem ártana valamiféle tanfolyamot szervezni a biztonságiaknak, hogy milyen egy ájult ember szakszerű mentése.

 

 

Metrókocsiban esett össze egy utas kedden, a 3-as metróban. Egy utas videója szerint ezután két biztonsági ember és egy civil ruhás vonszolta ki a férfit a kocsiból, miközben az utasok csak nézelődtek, illetve van, aki elővette a telefonját és mindezt rögzítette.

 

Az ájulás előzményei nem ismertek, az látszik, hogy a férfi rettenetesen nagy darab, a két megtermett biztonsági őr sem bírja megemelni.

 

A BKV azt írta, hogy „a kedden, 14.55-kor, a Deák téri M3-as metróban, az E5-ös metróvonat 6046-os kocsijából eltávolított utas, – ahogy arról a vele utazó ismerőse tájékoztatta a biztonsági személyzetet –, alkoholmámor miatt volt magatehetetlen. Erről a helyszínen lévő kollégák is meggyőződtek. Hangsúlyozzuk, hogy a férfit – amint erre képes volt – a metróügyeleteshez kísérték, mentőt hívtak hozzá, ami el is vitte.-írták.