hirdetés

Elkapták a pápai rémet. A rendőrök tíz perc alatt leteperték azt a 24 éves férfit, aki ismét szexuálisan akart zaklatni egy nőt. A megtámadott áldozat szerencsére most ellenállt és elmenekült. A pápai szatír kezén így hamar kattant a bilincs, és mint kiderült, a korábbi szexuális erőszakos eseteket is ő követte el. Az Esti Újság úgy tudja, hogy a férfi előzetes letartóztatását elrendelik.

pápai erőszakoskodó

A pápai Várkertnél szólította le a sértettet a 24 éves N. László 2016. augusztus 5-én 12 óra körül, majd a földre rántotta, leszorította, és egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki. A nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült az erőszakos férfi fogásából kiszabadulnia, és elmenekült a helyszínről. A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi 2016. április 22-én 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között Pápán, az Erzsébet ligetben egy fiatal nőt szintén a földre lökött, majd szexuális cselekményre kényszerítette, és szintén egy késsel fenyegette. Ezen áldozatnak nem sikerült elmenekülnie a férfi fogságából.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene szexuális erőszak bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya folytatja le.