hirdetés

Középső ujjával köszönte meg a sajtóérdeklődést Vivien gyerekkori ismerőse és egyben gyilkosa. A kakucsi fiatalember, K. Bálint március 5-én hajnalban brutálisan bánt el a lánnyal, akit meg is akart erőszakolni, de mivel ez nem sikerült, neki összevissza szurkálta. Az Esti Újság úgy tudja, a fiatal férfit elmeorvos szakértők is tüzetesen megvizsgálják, hogy beszámítható volt-e a rémtett idején.

vivien gyilkosa

A Budapest Környéki Törvényszék elrendelte K. Bálint előzetes letartóztatását. A kakucsi fiatalembert emberöléssel gyanúsítják. Úgy tudjuk: szombat hajnalban autójában fojtogatta, majd több késszúrással megölte gyermekkori barátját, M. Vivient.

A 20 éves férfi először tagadta tettét, majd beismerő vallomást tett a rendőrségen. A bíróságra vezetőszáron hozták, ahol annak rendje és módja szerint bemutatott a sajtó munkatársainak is.

Az Esti Újság úgy tudja, a drogproblémákkal is küszködő férfit elmeorvos szakértők is górcső alá veszik, hogy kiderítsék, büntethető-e K. Bálint, illetve hogy a gyilkosság idején beszámítható volt-e. Amennyiben a szakértők szerint minden rendben van a brutális gyilkos fiatalnál, úgy elrettentő büntetésre számíthat.

(Fotó: Bors)