hirdetés

Felkészülnél előre az őszre? Mai cikkünkben bemutatjuk neked, hogy melyek lesznek az idei év trendjei dekorációkat illetően. Amennyiben divatosan szeretnéd feldíszíteni a lakásodat, vagy a kertedet, akkor mindenképpen tarts velünk. Hidd el, értékes ötletekkel fogsz gazdagodni!

 

Dobd fel a hangulatot!

A nyár elmúltával borongósabbá válik az idő, ami a hangulatunkat is elronthatja. Éppen ezért fontos, hogy ezidőtájt olyan dekorációs elemekkel vegyük körül magunkat, amelyek jobb kedvre tudnak minket deríteni. Legyenek ezek akár fények, vagy kedves kis figurák, olyat válasszunk ami a mi személyes preferenciáinknak megfelel.

Ezek az elemek segíthetnek minket kihúzni az őszi rosszkedvből, és újra életvidám hangulattal tölthetnek fel. Te se hagyd, hogy elrontsa a kedvedet az esős időjárás, találd meg azt, ami feldob!

Érdemes arra törekedned, hogy minél inkább otthonos, színes, díszes atmoszférát alakíts ki magadnak. A Deconline.hu őszi dekoráció kollekciójából nagy kínálat áll rendelkezésedre ilyen téren.

Képzeld csak el, ahogy a sütőtök illatát érezve egy puha takaróval bekuckózol a kandalló elé, és elmerengsz a ropogó tűz látványában. Ugye milyen csodálatos érzés ez? Ha megfelelően dekoráljuk a lakásunkat, akkor az őszhöz ezeket a pozitív gondolatokat fogjuk társítani. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben töltjük el otthon munka után a szürke hétköznapokat.

Szervezz halloweeni partit!

Napjainkban egyre nagyobb divat lett Magyarországon is a halloween ünneplése, illetve az ehhez kapcsolódó partik szervezése. Miért ne vennéd ki te is a részed ebből? Ez az időszak akár a gyerekeknek is kellemes időtöltés lehet.

Hiszen hogyha például tököt faragtok együtt, vagy beöltözős bulit rendeztek, akkor biztosan mindenki jól fogja érezni magát. Használjátok ki a családdal együtt a halloweenban rejlő lehetőségeket, és érezzétek jól magatokat együtt, közösen. Ez fel fogja dobni a búskomor, hétköznapi légkört.

A végeredmény pedig biztosan pozitív lesz mindannyiótoknak. Ha nem is sikerül a legszebben a töklámpás, akkor sem kell aggódni, hiszen a hangulat, és az együtt töltött idő mindenért kárpótol.

A gyerkőcök pedig biztosan hatalmas örömmel fogják belehelyezni a gyertyákat a kifaragott tökökbe, és nagy csodálattal élesztik majd fel a “szörnyetegeket.” De ha nem szeretnél valódi lánggal bíbelődni, akkor LED-es megoldások beszerzésére is van lehetőséged.

A tök, mint dekorációs elem

Mivel a tök rendkívül jól kötődik az őszi időszakhoz, így nem csak halloweenkor lehet felhasználni. Számos módon alkalmazhatsz tök témájú díszítőelemeket a lakás egyes pontjain. Ráadásul a narancssárga színvilághoz sem szükséges ragaszkodnod, hiszen a különféle dísztökök által ma már a színekben is elengedheted a fantáziádat.

Ha nem a tök formavilágával szimpatizálsz, akkor különféle plüssök is kitűnőek a lakás dekorálására. A kandalló előtt például kifejezetten jól tudnak mutatni különböző plédek, textíliák. Találd meg a legjobbat, és dobd fel otthonod csodás díszítőelemekkel!