hirdetés

25 év fegyházat kapott az a 31 éves bobai mentős férfi, aki meggyilkolta a saját tinédzser barátnőjét, majd az egészet igyekezett balesetként bemutatni.

 

bobai gyilkos mentősA  31 éves T. Gábor mentőápoló elsősegélyképzést tartott a bobai középiskolásoknak, ahol megismerkedett egy 16 éves lánnyal, később pedig viszony alakult ki közöttük. A tárgyaláson azonban kiderült, hogy a férfi megfojtotta a lányt, majd felhívta az édesapját, hogy legurult a lépcsőn és éppen az életét próbálja menteni.

 

A mentős és áldozatának kapcsolata titkos volt, mivel a férfinek volt élettársa, ráadásul ugyanazon a településen volt képviselő, mint ahol a lány apja alpolgármester. A hiros.hu  a férfi egyébként 2006 és 2009 között a kecskeméti színház társulatának is tagja volt. Végül az apának is gyanús lett az ügy, de hiába tiltotta el lányát a férfitől, még úgy is találkozgattak, hogy az élettársa gyereket várt.

 

A kettőjük vitájának is ez volt az egyik forrása, az akkor már 18 éves lány a vele eltöltött kevés idő miatt szídta a férfit és a születendő gyerekét, mire a férfi megverte, ajtófélfának lökte, felkapta és eldobta a lányt, akit otthagyott a nappaliban ájultan, sérülésekkel, vérző állapotban. A riport szerint ekkor jött rá, hogy a lány feljelentheti ezért, és mindent elmondhat az élettársának. Visszament, meggyilkolta, majd megpróbálta az egészet balesetnek álcázni. Az egész innentől válik igazán sokkolóvá, szóval csak erős idegzetű olvasóink olvassanak tovább.

 

A férfi miután visszament az ájultságtól éppen csak magához térő lányhoz a fejét beleverte egy gerendába, a lány telefonjáról felhívta saját magát, egy törölközővel feltakarította a vérnyomokat, elbiciklizett a postához, ahol a lány apját hívta azzal, hogy most baleset történt, és rohan hozzá.

 

A lány még meg is próbálta újraéleszteni, miközben a mentőket hívta a látszat kedvéért, de a lány még magánál volt, ezért a földhöz verte a fejét, és az orrát és a száját befogva megfojtotta. Végül a fojtogatásba halt bele.

 

A kiérkező mentősöknek, rendőröknek és környékbelieknek végig próbálta menteni magát, tényleg újraélesztést imitált, megmutatta a rendőröknek a hívásnaplót és még a polgármesternek is elmondta, épp a lány segítségére siet. Végül úgy bukott le, hogy az orvosi szakvélemény megállapította az idegenkezűséget.

 

Az is kiderült, hogy a férfi még a gyilkosság napján új nővel lépett kapcsolatban, 100-nál is több sms-t írt neki és szexuális ajánlatot is tett. A bíró szerint mivel a megbánásnak semmi jelét nem mutatta, életfogytig tartó börtönre ítélték, legkorábban 25 év múlva szabadulhat, de védői még fellebbeztek.