hirdetés

Egyre csak fokozódik az állatkínzó balotaszállási nő ügye. Most az állatvédő szurkolók látogatták meg a kegyetlen nőt, de a rendőrök már várták őket. A békés demonstrációnak még lesz folytatása igérik a drukkerek.

 

Több tucatnyian vonultak ki a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport tagjai közül vasárnap ahhoz a balotaszállási tanyához, ahol az az asszony él, aki egy kötéllel a kocsijához kötötte, majd halálra kínozta a kutyáját . A szurkolók ígérik nem adják fel és jönnek még.

Az állatvédő csoport a Facebookon számolt be az eseményekről. Azt nem írják le, hogy pontosan mit akartak tenni, csak azt, hogy voltak terveik. Hozzáteszik, csak olyanokat vittek magukkal: akik bevállalták volna cselekedetük után kiszabott esetleges büntetést.

A csoportot a helyszínen rendőrök várták, akik megakadályozták, hogy elfajuljanak a dolgok. A csoport bejegyzésében azt áll, mindenki mérget vehet arra, hogy még nem végeztek, visszamennek.

A rendőrök korábban előállították a 68 éves nőt, és gyanúsítottként hallgatták ki állatkínzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Miután több ezer fenyegetést kapott, az asszony eltűnt a tanyájáról.