hirdetés

Ismét kifosztottak egy idős embert, aki rosszul lett a Lehel téren. Sajnos senki nem segített a bajba jutott bácsin, pedig a környéken feltehetőleg van gyalogosforgalom és térfigyelő kamera is. Az emberek közömbössége néha nagyon elképesztő Magyarországon.  

 lehel téri paic

Azt hitték, részeg, ezért senki nem segített a stroke-ot kapott férfinak a fővárosi Lehel piacon a hétvégén. Egy nő ment oda hozzá másfél órával később, miután felismerte, hogy nagyobb lehet a baj, ugyanis a férfinek lebénult az arcának egyik oldala, lefittyedt a szája, elernyedt az arca. A bajba jutott férfi megmentője először a közeli söröző pultosát kérdezte meg, aki azt mondta, biztos részeg az idősebb férfi, azonban a tünetekkel ez nem egyezett, ezért mentőt és rendőrt hívtak hozzá.

Egy másik üzlet eladója is látta a férfit, korábban két nő akarta megtudni tőle a bankkártyája PIN kódját. A rendőrök végül a férfi kártyáját megtalálták, ám a lakáskulcsát elvitték – mesélte a helyszínen maradt nő. A beszámolók szerint a két nő rendszeresen megfordul a csarnokban, és fosztottak már ki idősebbeket, a rendőrség vizsgálja a történteket, a férfi súlyos állapotban került kórházba.

(Betegszoba.hu)