hirdetés

Manapság már nemcsak praktikus kiegészítő egy férfi táska, hiszen divatos eleme egy mutatós outfitnek. A kialakítás azonban nagyban megkönnyíti a használatot, így érdemes alaposan megfontolni a választást. Nagyon nem mindegy tehát, hogy milyen darabot sikerül beszerezni, ugyanis nem mindenkinek van szüksége egy hatalmas hátizsákra, főleg, ha csak a fontosabb dolgokat cipelné magával. 

 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen egy divatos férfi táska. 

Hasznos és divatos kiegészítők a hétköznapokra

Egy mutatós férfi táska hasznos kelléknek számít, hiszen amellett, hogy nem a nadrágzsebben kell cipelni a telefont és a tárcát, sokkal mutatósabb lesz tőle a kinézet. A széles kínálatnak hála azonban rengetegféle és fajta változatot szerezhetünk be, kezdve a kisebb méretűtől egészen a furcsa formájú kivitelekig. 

A Borgo.hu Guess táskái között találni övtáskát, hátizsákot, valamint oldalas fazont egyaránt. Érdemes azonban többfélét beszerezni, hiszen másra van szükség a munkába menet és másra sportoláshoz vagy éppen kiránduláshoz. A választás során kiemelt figyelmet kellene fordítani arra, hogy az adott típus megbízható gyártótól származzon, mint a Guess brand. 

Milyen egy jó táska?

Amikor férfi táskát vesz az ember, akkor nem elég a méretet és a színt figyelembe venni. Ha valóban egy hosszú távra szóló darabra van szükség, akkor nem árt, ha a gyártása során olyan technológiát alkalmaznak, amely garantáltan hosszú életűvé teszi az adott kiegészítőt. Egy jó méret elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen beleférjen a telefon, a kocsikulcs, a pénztárca, esetleg egyéb apróságok, mint a zsebkendő vagy az iratok. 

A kialakítás során vegyük figyelembe, hogy szükség van-e zsebekre és rekeszekre. A megfelelő kivitel nagyban megkönnyíti a használatot. Ügyeljünk arra, hogy az adott kellék jól mutasson az adott szett mellett, járuljon hozzá ahhoz, hogy az outfit egységes és harmonikus legyen. Nemcsak a női, hanem a férfi táska esetében is fontos a színvilág és a vonalvezetés. Gondos körültekintést igényel tehát egy olyan minőségi alapdarabot találni, amely garantáltan hosszú évekig hű társ lesz a mindennapokban.

Milyen divatos és praktikus férfi táskákat különböztethetünk meg egymástól?

A legnépszerűbb táska a férfiak körében kétségkívül a válltáska, amely általában a rohanós hétköznapokon kerül elő. Megfelelő szolgálatot nyújt ahhoz, hogy amikor reggel munkába megyünk, akkor mindent magunkkal tudjunk vinni, lehetőleg nagyobb pakolási művelet nélkül. Elfér benne minden szükséges okirat, apróság, amire a nap folyamán szükség lehet. Az úgynevezett üzleti vagy laptoptáska inkább olyan emberek számára jelent megoldást, akik gyakran vannak úton és mindig máshonnan kell dolgozniuk.

Másik megoldás a már korábban is említett hátizsák, ami akár még edzésnél is jó szolgálatot tehet. Mivel elég nagy ahhoz, hogy a legtöbb ruha beleférjen, így nem kell külön edzőtáskát magunkkal cipelni a nap folyamán, ha csak este sikerül eljutni a terembe.