hirdetés

Juhász Péter tanúvallomásokat is idéz a Facebook-oldalán, ahol azt a hírt is közölte, hogy elutasították a bíróságon Deutsch Tamás keresetét a drogperben. Azonban mindez nem jelenti azt, hogy a Fidesz politikusa drogos lenne. Csak a jóhíre nem csorbult.  

deutsch tamás

Még 2014 decemberében jelentette be Deutsch Tamás fideszes Ep-képviselő, hogy bepereli az őt drogozással vádoló Juhász Pétert. Az Origónak akkor a fideszes képviselő azt írta jogi eljárást indított Juhász Péter ellen. A bíróság most elutasította Deutsch beadványát – írjaa 444.hu.  Mindez azonban nem jelenti szükségszerűen azt sem, hogy Deutsch drogos lenne, csak annyit, hogy a bíróság szerint Juhász nem sértette meg Deutsch jó hírnevét a váddal – emlékeztet a lap.

Juhász Péter az Együtt képviselője az Origónak korábban azt mondta, többen vállalták, hogy a bíróság előtt is tanúsítják, hogy Deutsch Tamás fogyasztott drogot, illetve többen vannak azok, akik közjegyző előtt nyilatkoztak erről.

Nincsenek különösebb elvárásaim Deutsch Tamással szemben, csak annyi, hogy ne hazudjon – nyilatkozta az ellenzéki politikus, Juhász.