hirdetés

A csodaszép Katie May mindössze 34 évesen hunyt el még idén februárban. A tragédia mindenkit meglepett, és csak most derült ki, hogy egy csontkovács okozhatta a halálát a modellnek.

katie-may-02-glamourA szőkeség igazi glammodell volt, a férfimagazinok imádták, szerepelt a Playboy magazinban is, de dolgozott a Dolce & Gabbanának is, és számos divatcégnek. Őt tartották a Snapchat királynőjének. Az életvidám lány halála mindkit meglepett. Az első hírek arról szóltak, hogy Katie May agyvérzés áldozata lett.

Hogy őszinték legyünk, halála után nagyon gonosz pletykák keltek szárnyra, sokan feltételezték, hogy a fiatalkorban viszonylag ritkán előforduló stroke oka a modell életmódjával lehetett kapcsolatban. Bár már ekkor sokan hívták fel arra a figyelmet, hogy bizony az agyvérzés bár jellemzően idősebb korban fordul elő, mégsem feltétlenül igaz, hogy fiatalon csak a drogosok halhatnak bele. Katie May ráadásul a halála előtt már hosszabb ideje panaszkodott nyaki fájdalmakra, egy fotózáson pedig összeesett.

Most, csaknem fél évvel a halála után kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben a feltételezett életmódjának semmi köze nem volt a halálához. A nyaki bántalmait csontkovácsnál próbálta kezeltetni a szépség, ennek lett a halálos következménye a stroke. A kezelés során ugyanis a bal oldali nyaki verőerében szakadás keletkezett, így az ér nem tudott megfelelő mennyiségű oxigént szállítani az agyába, ami végül a tragédiához vezetett. Katie May egyedül nevelte 7 éves kislányát.

(Forrás: Glamour)