hirdetés

Még mindig nagy erőkkel keresi a zalaegerszegi rendőrség azt az Audist, aki szeptemberben elgázolt két ikerlányt a Vörösmarty utcai kereszteződésnél. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a cserbenhagyó megtalálásához.

 

Elütötte a 12 éves lányokat, majd segítség nélkül elhajtott a sofőr. A rendőrök szeptember vége óta keresik a felelőtlen autóst.
Keresik a rendőrök azt a sofőrt, aki elgázolt két ikerlányt Zalaegerszegen. A police.hu oldalon azt írják, a baleset szeptember 24-én, délután háromnegyed kettő körül történt.

A férfi egy fekete színű Audival közlekedett a Mártírok útján, a Göcseji út irányába, amikor a Vörösmarty utca kereszteződéséhez ért. A sofőr nem adott elsőbbséget a két kislánynak és elütötte őket, az ikrek megsérültek a baelsetben.

A rendőrség idáig nem találta meg a vétkes sofőrt, ezért a lakosság segítségét kérik, hogy tisztázhassák a baleset körülményeit. A zalai rendőrök azt kérik, hogy aki látta a balesetet, vagy arról bármilyen információja van, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-326-581-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

( TE)