hirdetés

Nagy erőkkel keresik a kegyetlen baranyai gyilkost. Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki bármit is tud a brutálisan megölt idős német áldozat mészárosáról.

Budapest, 2016. február 2. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak 2016. február 2-án Budapest XIII. kerületében, a Szent László utcában, ahol az egyik lakásban egy férfi elõzetes szóváltást követõen késsel megszúrta ismerõsét. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. A kiérkezõ rendõrök a helyszínen elfogták a bûncselekmény gyanúsítottját. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrség keresi azt a gyilkost, aki május 14–16. között Túronyban megölt egy egyedül élő, 80 éves németet, majd a házból magával vitt mindent, amit tudott, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrség a gyilkos kézre kerítéséért 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. A pénzt az kaphatja meg, akinek a gyilkosról olyan pontos adatai vannak, amelyek segítségével az elkövető azonosítható és gyanúsítható. Szükség esetén a hatóság a tanú védelméről is gondoskodik – írja a Police.hu.

(Fotó: harkanyhirek.hu)