hirdetés

Brutális állatkínzás Pusztaszabolcson. Valaki szó szerint megskalpolt egy foxterrier keverék kutyust és még nyakon is szúrták. Az elkövető eddig még nincs meg. A szörnyű esetet a Fema Állatmentő egyesület tette közzé. Sajnos a többi állatvédő szervezet ezen esetről nem is tudott így a jószándékú állatmentők rögtön kaptak hideget meleget a sok-sok szakértő kommentelőtől.

 

Szabályosan lenyúzta valaki egy foxterrier keverék fejéről a bőrt, és még nyakon is szúrták az állatot. A megkínzott kutyát vasárnap találták Pusztaszabolcson. Azonnal Budapestre szállították állatorvoshoz.

Az állatvédők ezt írták a közösségi oldalukra.

Aki egy állattal ilyet tesz, az egy másik emberrel is megteszi!! Aki tud valamit az elkovetorol, akinek ismerős a kutya, kérem azonnal telefonáljon!! Nyomravezetoi díjat és orvosi költségekre gyűjtünk!!! folyamatosan gyűjtjük!!!

Az állat nyakától kezdve a fejének a hátsó részéig teljesen levágták a bőrt, ami az egyik fülére lógott, a gégéjénél pedig nyakon szúrták az ebet. A megtaláló szerint az állat egyik hátsó lába nagy valószínűséggel eltört.

A Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület vezetője azt mondta, hogy a következő pár nap kritikus lehet a megkínzott eb számára, az viszont jó jel, hogy az éjszakát túlélte.

A kutya ellátása akár 200 ezer forintba is kerülhet majd az állatvédő egyesület szerint, az adományok gyűjtését már meg is kezdték.

Sajnos a jószándékú állatvédőket már sok okos hozzáértő el is kezdte kritizálni és szó szerint mindenbe belekötöttek, amit eddig a Fema csapata tett. Miért nem műtő asztalon van a kutya, miért csak betadinnal kenték le a foxi fejét és hasonló jókat. Arra egyik sem gondolt, hogy a képek a megcsonkított kutyáról nem az orvosi rendelőben készült de hát ez Magyaroroszág. Jó tett helyébe baszogatást kapsz.

Persze, ha ezt a posztot mondjuk Győzike vagy épp Majka tette volna ki, vagy netán egy közkedvelt sztár politikusunk, akkor mindjárt más lenne a kommentek áradata. Úgy, hogy ezt a rémtettet nem a nagy állatvédő egyesületek közölték , vagy épp találtak rá a próul járt kutyusra, rögtön jön a sok negatív kisugárzás.

(csákány)