hirdetés

Berki kampányol a házi őrizetben lévő Dózsa György úti luxus Mercis ámokfutó M.Ricsike mellett. Legalábbis úgy tűnik, hisz a férfi étterménél osztotta az ingyen ételt a rászorulóknak. Sajnos kár, hogy alig volt rászoruló a celeb fotóinak tanúsága szerint.
berki ételtosztMiközben a civil szervezetek azért panaszkodtak, mert nem kaptak engedélyt az önkormányzatoktól ételosztásra,addig ezt Berki Krisztián az adóhivatal adóslistáján is szereplő TV2-celeb és ex Fradi vezér megtehette. Ráadásul nem is akár hol, a halálos luxus Mercis ámokfutó étterménél.

Persze ide nagyon engedély sem kellett, mert a rászorulóknak az ételt a vendéglő teraszánál osztották. Bár alig volt érdeklődő a celeb fotóinak tanúsága szerint. S picit úgy tűnt ez inkább egyfajta PR esemény a szegény házi őrizetben lévő M.Ricsike mellett és hátha majd a bíróság figyelembe veszi ezen jó cselekedet majd és megszünteti a Dózsa György úti ámokfutó otthoni raboskodását.

Nos az ötlet nem volt rossz de Berkinek ez a cselekedet nem áll jól. Főleg, hogy mű celebként feszeng a bohóc ruhájában. Másrészt hiteltelen is egy ilyen akcióhoz a Fradi ex-vezére, hisz ő szerepleni szeret inkább, nem pedig leszegett fejjel, alázattal jótékonykodni.  Harmadrészt így kiállni M.Ricsike mellett Berkinek szintén nem túl jó ómen.

Berki Krisztián az Instagram oldalára tett ki egy képet arról, hogy ételt osztanak a Nyugati tér egyik étterme előtt, a bejegyzésben köszönetet mondott az éttermen kívül az V. kerületi önkormányzatnak is, amely engedélyezte az osztást – írja a 444.hu. Később kiderült, Berki hiába az V. kerületnek köszönte meg a lehetőséget, a Nyugati tér nem hozzájuk tartozik.

Arról az étteremről van szó, amelynek M. Richard az ügyvezetője, aki a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottja. Miközben Berkiék oszthatnak ételt, miközben több civil szervezet arra panaszkodott, hónapok óta nem kapnak engedélyt ételosztásra.