hirdetés

Kihallgatták azt a két nádudvari kamaszlányt, akik iskolatársukat terrorizálták. Sőt egy hajléktalannal is kegyetlenül elbántak. A tinik beismerték tettüket.

 

Megrázó videó került napvilágra,  amin ütik, rúgják, a fejére taposnak, szidalmaznak egy vérző orrú lányt, még a cipőjüket is megcsókoltatják.

Mától kezdve az én kutyám leszel (…) Megfoglak szépen, és visszanyomlak anyádba! – többek között ilyen válogatott sértésekkel alázták áldozatukat a fiatalok.

A rendőrség közlemény adott ki az ügyükről, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A fiatalok bűnösségüket elismerték – írta a police.hu.

Leírták a közleményben, hogy a rendőrségre február 25-én este érkezett a bejelentés arról, hogy egy 16 éves lányt két, ugyancsak fiatalkorú társa bántalmazott Nádudvaron, a Kossuth téren. A rendőrök a helyszínen összegyűjtötték az adatokat, ami után két helybéli lányt azonosítottak és állítottak elő a nádudvari rendőrőrsre.

A 15 és 16 éves lányok egy korábbi nézeteltérésüket rendezték a sértettel úgy, hogy többször megütötték, megrúgták, különböző megalázó utasításokat adtak neki és további bántalmazással fenyegették meg. A gyanúsítottak telefonjukkal felvették a történteket, továbbá egy korábbi felvétel is a rendőrség birtokába került, amin az látható, ahogy az egyik lány egy férfit bántalmaz.