hirdetés

Az életünk során számtalan alkalom adódik, amikor megajándékozzuk szeretteinket és barátainkat. A névnapok is ezek közé a különleges napok közé tartoznak, amelyeken lehetőségünk nyílik kifejezni a szeretetünket és tiszteletünket az ajándékozáson keresztül.

 

Viszont a legjobb meglepetés kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Ilyenkor kerülhetnek a képbe az idézetekkel ellátott tárgyak, amik egyéb mögöttes jelentéstartalommal is bírnak. Erre hoztunk néhány példát a következő cikkben.

Elakadtál az ajándékválasztásban, és kellene némi inspiráció, hogy mivel lepd meg a szüleidet, barátaidat vagy a szerelmedet a neve napján? A meseloajandekok.hu névnapi ajándékötletek oldalán minden eshetőségre találsz több szuper ötletet is, hogy biztosan meglegyen a hozzád legközelebb álló is!

Idézetes bögrék

Az idézetekkel ellátott bögrék a legnépszerűbb ajándéktárgyak közé tartoznak. Egy kedves és inspiráló idézet a bögrére nyomtatva minden reggeli kávé vagy tea kísérője lehet, így érdemes teljesen személyre szabni, attól függően, hogy megnevettetni vagy motiválni szeretnénk például az ünnepeltet.

Falióra idézetekkel

Egy szép falióra nem csak praktikus, hanem a megfelelő és frappáns idézettel, valamint a jól megválasztott stílussal a helyiség középpontja is lehet. Kössön ki akár otthon, akár az irodában vagy a hobbi műhelyben, az inspiráció mindig, mindenhol jól jöhet.

Idézettel ellátott képkeretek

Egy személyre szabott képkeretbe helyezett közös fénykép és egy hozzá illő idézet, ami jól kifejezi az érzéseinket a megajándékozott személy iránt, igazán meghitt és személyes ajándék lehet.

Jegyzetfüzetek és naplók

Az idézetekkel ellátott jegyzetfüzetek és naplók igazán praktikus ajándéknak számítanak, amelyek arra ösztönzik az ünnepeltet, hogy gondolatait, emlékeit, terveit papírra vesse, és megőrizze őket későbbre. Az idézetek inspiráló hatása pedig segíthet neki, hogy bátran tudjon szembenézni az új kihívásokkal.

Gyertyák

Ugyan kevesen alkalmazzák, de egy gyertya is bármikor ellátható szép grafikával, egyedi díszítéssel. A jó idézet, a kellemes illat, a hangulatos fény: mind-mind hozzájárulnak egy tökéletes estéhez.

Karkötők és nyakláncok

Egy elegáns karkötő vagy nyaklánc már alapvetően is igen kedves gesztusnak számít, de ha egy jelentős idézettel vagy szívhez szóló gondolattal van ellátva, akár örök emlékként is szolgálhat a megajándékozott számára.

Összességében elmondható tehát, hogy az idézetekkel ellátott ajándéktárgyak mélyebb jelentés tudnak adni az ajándékozásnak, segítenek kifejezni az érzéseinket és gondolatainkat. Ezen különleges alkalmakkor a szavak ereje még fontosabbá válik, és az idézetek segítenek pontosabban megmutatni, mit is érzünk az ünnepelt iránt. Éppen ezért érdemes mindig körültekintően megválasztani az idézetet.