hirdetés

Ha azt hallod, hogy szinte minden ragasztási feladatra kínál megoldást, akkor biztos lehetsz benne, hogy a tesa ragasztószalagokról vagy egyéb termékekről van szó. Magának a márkának egy sikertelen fejlesztéssel indult máig töretlen hódító útja. Ez a vállalat pedig mára már az egyik legjelentősebb öntapadó termékeket gyártó és fejlesztő vállalatává vált. Mind a professzionális, ipari, mind pedig a magánfelhasználók számára a tesa név egyet jelent a tökéletes tapadással és a megbízható minőséggel.

 

Kiváló minőségben

A cadmas.hu igen sok tesa terméket forgalmaz, amelyek között zömmel ragasztószalagokat fogsz találni. Ezt a remek találmányt manapság még mindig a csomagolóipar használja fel a legnagyobb százalékban, több mint az összes legyártott termék 50 százalékát. Hatalmas választék áll ma már a felhasználók rendelkezésére. Éppen emiatt is nagyon sok területen használják ezt a méltán népszerű anyagot a legkülönfélébb feladatokra.

Te is nagyon változatos problémák és feladatok megoldására alkalmazhatod a tesa sokoldalú ragasztószalagjait. Az általános feladatokhoz választhatsz a forgalmazott 48 és 50 mm széles normál tesa ragasztószalagok közül. Ezek mind például csomagolásra vagy egyes karbantartási feladatokhoz tökéletesen megfelelnek. A ragasztó anyagukban, hőállóságukban és a hosszúságukban eltérhetnek ezek a tekercsben árult termékek, de mindegyik a megszokott kiváló tesa minőséget nyújtja.

A tesa fogalommá vált

A tesa cég a bevonástechnikai területen már 125 éves tapasztalattal rendelkezik. A márkanév a cég alkalmazottjától, Elsa Tesmer titkárnőtől, későbbi irodavezetőtől ered, aki ezt a neve betűiből alkotta meg. Maga az átlátszó gumiszalag Hamburgban került piacra 1936-ban és a tesa nevet kapta. Ebből 1941-ben pedig már úgynevezett ernyőmárka lett, ide tartozott a tesafilm, a ragasztószalag és a tesakrepp, azaz a festő- vagy maszkolószalag.

Innen már nem is volt megállás, jött a tesamoll, egy nyílászáró tömítőprofil. Mire a vállalat vezetője 1973-ban visszavonult, a tesa portfólió már kb. 600 terméket foglalt magában.

A megfelelő ragasztószalag kiválasztása

Nem véletlen tehát, hogy a tesa ragasztószalagokkal beltéren és kültéren is megbízhatóan lehet rögzíteni mindazt, amire éppen szükség van. Nem kérdés, hogy imponálóan hosszú ideig biztos lehetsz abban, hogy ezek a kapcsolatok biztonságosan tartanak majd. A ragasztó- és a hordozóanyagok típusa, színek és méret szerint is lehet választani a cadmas.hu tesa ragasztószalag kínálatából.

Nagyon lényeges ugyanis minden esetben, hogy a ragasztási feladat alapján a leginkább megfelelő ragasztószalag kiválasztása történjen, hiszen a három alap ragasztóanyag közül, szintetikus gumi, természetes gumi és akrilát, csak a középső használható hűtőházakban is. A hatalmas tesa választékból gondos kereséssel rengeteg problémára megoldást találhatsz.