hirdetés

A bírósági ítéletek forgandóak. Bár múltkor épp az ismert modell és tévés örülhetett egy bírói döntésnek. A mostani azonban aligha fogja az egykori szépségkirálynőt boldoggá tenni, mert állítólag több mint egymilliós kártérítést kell fizetnie életrajzi könyve miatt.

Bálint-Antónia1

Az ismert modell és tévés, Bálint Toncsi életrajzi könyvében sok mindenről írt tabuk nélkül. Így került bele a volt párja és gyermekének apja, a szebb napokat látott rendőrtiszt és annak új párja.

Toncsi pár hete megkönnyebbülten hagyta el a bíróságot, hiszen a gyermeke apja ellen folytatott harcból első fokon ő került ki győztesként. A döntés értelmében volt párjának meg kell adnia tartozását, így közel húszmillió forint jár a modellnek. A rengeteg pénz egy része azonban úgy tűnik, visszakerülhet az ex-férjéhez, hiszen egy másik ügyben neki adott igazat a bíróság. Antónia ugyanis A királynő meztelen című életrajzi könyvében egykori párja és annak felesége jó hírnevét is megsértette.

Az ítélet még nem jogerős, de a Bors információ szerint exének, F. SZ. L.-nak egymilliót, míg a férfi párjának 300 ezer forintot kell kártérítésként fizetnie, sőt a perköltséget és az eljárási illetéket is neki kell állnia.

(Fotó: B. A.)