hirdetés

Lassan közeledik az év legmeghittebb ünnepe, bár addig még jó néhány izgalmas ajándékot is be kell szerezni, mert biztosan akad pár szülinap a családban vagy baráti körben.

 

Szülinapra ideális ajándékok

 

A születésnap az emberek jelentős részénél egy jelentős esemény. Persze a gyerekeknél minden esetben szörnyen fontos, de bőven akadnak olyan felnőttek is, akik a legnagyobb örömmel tartják meg a szülinapjukat.

 

Igen ám, de előfordulhat, hogy nem találunk igazán ötletes és egyedi ajándékot. Ilyenkor érdemes kreatív és személyes irányba terelni a gondolatokat, mint amilyen a Szülinapi újság. Ennek a nyomdaterméknek az a különlegessége, hogy egy adott napon készült sajtóból kerül összeollózásra egy replika, aminek a fő címe hozz le a nagy hírt, hogy megszületett az ünnepelt. Mindehhez személyes cikk és egy kiskori fénykép is jár. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár egy egyedi keresztrejtvény vagy éppen horoszkóp is helyet kaphat a cikkben. Tökéletes ajándék szülinapra.

 

Minden alkalomra tökéletes

 

Ha inkább a mókás ajándékokat kedveljük, akkor sincs gond, hiszen akár egy egyedi utcanév táblával is kedveskedhetünk az ünnepeltnek. Sőt, akár vicces rendszámtáblával is felköszönthetjük, ami teljesen egyedi és igazán strapabíró ajándék. A feliratot mindenki magának alkotja meg, így ne legyünk szívbajosak, találjunk valami egyedit!

Ha pedig úgy érezzük, hogy valamiben kiemelkedő a szülinapos, akkor akár egy Oscar szoborral is jutalmazhatjuk bármilyen alkalomból. Természetesen ez egy replika, de ettől függetlenül igazán hatásos ajándék.

 

Szeret focizni az ünnepelt? Aranylabdát neki! Igény esetén gravírozás is rendelhető hozzá, hiszen ha igazán személyre szabottat szeretnénk, akkor ne legyen olyan ajándéka senki másnak.

 

Rajong a kettlebellért? Egy praktikus és különleges kettlebell nagyon jó ötlet lehet. Maximálisan egyedi és személyes ajándék, főleg ha még egyéb célokra is használja.

 

Szeretet lakatot minden családtagnak! Ez egy nagyon ötletes ajándék, hiszen míg a szerelmesek is imádják a szerelmüket egy lakattal kifejezni, miért is ne lenne ugyanez alkalmas a szeretetnek a megjelenítésére is? Fontos, hogy ha a lakatot bekattintod, azt kinyitni nem lehet, mert nincs hozzá kulcs.

 

Végül pedig számos újság címlapjára rá tud varázsolni a Meglepkék csapata, akár 1 napon belül. Valljuk be, ritkán jön szembe velünk olyan újság, aminek az elejéről mi mosolygunk a világra. Sőt, akár egy “man of the year” tükröt is ajándékozhatunk, ami bár elég nárcisztikusnak tűnik, meglehetősen vicces, mikor először megpillantja magát az illető, mint az év emberét.

 

Nézz körül a Meglepkék tárgyi ajándékok kínálatában, és találd meg a megfelelőt az ünnepeltnek!