hirdetés

Az interneten keresgélve számtalan tippet, trükköt és praktikát olvashatunk szépség témakörben. Vannak nagyon hasznosak és kevés valóságtartalommal rendelkező jó tanácsok is, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a megfelelőt a tömérdek ötlet közül. Számtalan helyen írják, hogy a rendszeres jakuzzi használat jó hatással van az egészségre és a külsőre, de mi ennek az alapja?

 

A masszázsmedence egészségre gyakorolt hatásai

A masszázsmedence hidromasszázs terápián alapul, ahol a meleg víz, a buborékok és a vízsugarak együttese segít a lazulásban. Azonban e hármas nem kizárólag a test és lélek ellazításában jeleskedik, hanem serkenti a vérkeringést, oldja a stresszt, átmozgatja az ízületeket és az izomzatot, valamint csökkenti a szív- és érrendszeri panaszok megjelenését, a visszerek kialakulásának esélyét, és megszünteti az alvásproblémákat.

Jakuzzi a narancsbőr ellen

Bár télen jellemzően nem tesszük közszemlére a bikinis testünket, a narancsbőr akkor is ott bujkál a ruhánk alatt. Hatékonyan felléphetünk ellene a jakuzzi rendszeres használatával, hiszen a vérellátás növekedésével a méreganyagok könnyebben ürülnek a szervezetből, nem beszélve arról, hogy a kötőszövetre nézve is regeneráló hatással bír. Persze ehhez nem elég egy-két alkalom, hiszen a narancsbőr sem tegnapról mára alakult ki, de türelemmel és kitartással csodás eredményeket érhetünk el.

Amennyiben gyorsabb és látványosabb eredményekre vágyunk, fokozhatjuk a változás mértékét a megfelelő életmód kialakításával. Gondolunk itt arra, hogy az orvosok szerint a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás és a stressz egyaránt okolható a narancsbőr kialakulásáért, ezért ezeken a területeken is javasolt változtatni a szépségünk és persze az egészségünk érdekében.

A masszázsmedence segíti a súlycsökkenést

Nemcsak a narancsbőr eltávolításában jeleskedik a rendszeres jakuzzi használat, hanem a súlyproblémákkal küzdőknek szintén hatékony segítséget tud nyújtani. A legjobb eredmény érdekében azonban nem elég a hidromasszázsra támaszkodni, hanem megfelelő diéta és mozgás egyaránt szükséges, ugyanakkor a masszázsmedence remekül tudja támogatni a fogyási törekvéseinket.

A jakuzzi a fogyás hátráltató tényezőinek kiiktatásában van segítségünkre. Hátráltató tényezőnek számít a stressz, az álmatlanság, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és az ízületi bántalmak is. A hidroterápia ezeken a problémákon úgy segít, hogy ellazítja a testet, ami csökkenti a stresszt és nyugodt alvást biztosít. Továbbá enyhíti a cukorbetegség és a magas vérnyomás tüneteit, valamint növeli az izmok és az ízületek rugalmasságát.

Amennyiben kedvet kaptál a masszázsmedence használatához, és azt az otthonod kényelmében szeretnéd élvezni, keresd fel a SpaTrend webshopját, ahol prémium minőségű jakuzzik közül választhatod ki az igényeidhez leginkább passzolót!