hirdetés

Ahogy elérkezünk a tél végéhez, világossá válik, hogy milyen trendek uralkodnak majd a tavaszi időszakban. Már körvonalazódik, hogy milyen lesz a divatos férfi cipő 2022 tavaszán. Persze a hölgyekkel ellentétben az uraknál nem tud akkor változást eredményezni egy-egy szezon, azonban itt is bőven akadnak újdonságok.

 

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legstílusosabb férfi lábbeliket, amiket érdemes lesz viselni idén!

A férfi cipők világa

Az urak gyakran nem veszik teljesen komolyan a cipőket és azok kinézetét. Bár a hölgyek néha túl sokat is költenek lábbelikre, hiszen minden alkalomra más-más típust illik viselni, a férfiak megelégszenek 1-2 darabbal. Ők ugyanis nem igazán foglalkoznak azzal, hogy melyik a legideálisabb választás az egyes szettekhez. Van az a bizonyos pár cipő, ami szinte bármivel kombinálható, így nem okoz számukra fejtörést, hogy mit is vegyenek fel egy sietős reggelen. Manapság azonban szinte nem is tűnik fel senkinek, ha egy férfi tornacipőben jelenik meg az esküvőn, azonban nem árt pár stílusosabb darabot is tartani otthon.

Egy kutatás bebizonyította, hogy a hölgyek 80%-a először a másik nem cipőjét nézi meg. Ez azonban rossz hír azoknak, akik nem igazán foglalkoznak azzal, hogy miként is néz ki a viselt modell. Nem mindegy, hogy milyen fajtában jelennek meg, de azért ne is legyen koszos az a lábbeli. Azt hinnénk, hogy elegendő, de közel sem jó, ha egy férfi trendi és valódi bőr kivitelt hord, fontos, hogy az tükörfényes és ápolt legyen.

Stílusos férfi cipők idén tavaszra

Szerencsére azonban bőven akad a Borgo.hu férfi cipői között olyan típus, amely bárki számára megfelelő lehet. A Borgo Yesmile Andre kivitel az egyik legfrissebb gyártmány, amely sportos és elegáns is egyben. A rugalmas felsőrésznek köszönhetően kiválóan szellőzik, így még az egésznapos kirándulást követően sem izzad bele az urak lába. A talprész remekül illeszkedik a láb formájához, pontosan ott támasztja azt meg a járás közben, ahol arra szükség van. A maximális kényelmet biztosító férfi modell tehát egy igazán remek választás lehet idén tavaszra.

Milyen elegáns változatokból lehet válogatni?

A márkák nem feledkeztek meg az üzletemberekről és az öltönyös urakról sem, hiszen ott van például a Geox U Galdwin fekete színben kapható típus. A gyártó mindig gondosan ügyel a modern technológiára és arra, hogy kizárólag első osztályú alapanyagokból dolgozzon. Az olasz kreativitásnak köszönhetően dobták piacra ezt a csúcskategóriás, 2021-es, megújult modellt, amelyet lélegző respirával, fűzős verzióban vásárolhatunk meg. A minőségi bőr garantálja, hogy hosszú évekig hű társ lehessen a mindennapok során.

A hidegebb tavaszi napokon pedig jó megoldás lehet a Pepe Jeans Melting High barna férfi bakancs, amely megvédi a lábat az esetleges szélsőséges időjárástól. Az átmenetes árnyalatú változat nemcsak ősszel aranyozza be a használója napját, hanem akár idén tavasszal is. A cipzáras kialakításnak köszönhetően mind a felvétel, mind pedig a levétel rendkívül gyors és egyszerű.