hirdetés

Egy nyugdíjasokat foglalkoztató szövetkezet orvosokat toboroz koronavírus szűréshez. Kötelező a felvételizőknek az agészségügyi területen szerzett tapasztalat. Óránként pedig netto 1500 forintos bért fizetnek. Ondjuk akkor már biztonságosabb elmenni a McDonaldsba, ahol 1900 forintot is lehet kapni és kevésbé veszélyes.

 

Ön is a hétköznapi hősök közé tartozhat, amennyiben egészségügyi tapasztalattal rendelkezik” – kezdi álláshirdetését egy nyugdíjas szövetkezet.

Az oldalon PCR-mintavételi munkatársakat toboroznak nyugalmazott egészségügyi dolgozók körében. Mint írják, egészségügyi tapasztalat feltétel, 54 és 64 év közötti, öregségi nyugdíjjal rendelkező személyek érdeklődését várják. Hozzáteszik a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják majd. Óránként pedig netto 1550 forintot fizetnek.

Jelenleg a lehetséges munkavállalók jelentkezését várjuk és a munkával kapcsolatos paramétereket, többek között a védőruházat, illetve az egyéb speciális körülmények részletezését az érdeklődők részére a november 20. utáni időszakban tudjuk közölni – írják.

Mindebből úgy tűni itthon is lesz tömeges antigénes szűrés mint a szlovákiai vagy épp az osztrák sógorainknál, igaz ez már megkésett intézkedésnek tűnik, hisz a koronavírus elszabadult és már kontrollálni sem tudják a hatóságok. Persze jobb később mint soha.

Mi azonban úgy véljük, hogy az idős szépkorú orvosainkat nem kéne a csatatérre küldeni. Menjenek inkább a Mc Donaldsba az biztonságosabb és ott óránként 1900 forintot is lehet keresni.

 

(csákány)