hirdetés

Le a kalappal a Fradi-szurkolók előtt. Hatalmas meglepetést okoztak a rászoruló gyerekeknek és a Tűzoltó utcai klinikán dolgozóknak egyaránt. Az ultrák mindent beszereztek, ami rajta volt a kórház és a gyerekek kívánságlistáján. A Fradi-ultrák Londontól Nyíregyházáig mindenhonnan küldték az adományokat.  

fradi adomány

Most, december 12-én megrendezésre került a II. Jótékonysági Adománygyűjtő Focitorna a Tűzoltó utcai beteg gyermekekért. 10 csapat vett részt a tornán, ami nagyon jó hangulatban telt, és túlszárnyalva minden várakozásunkat, rengeteg tárgyi adomány gyűlt össze, játékok, plüssállatok, gyümölcs, csokoládé, üdítő és műszaki cikkek formájában, ezenfelül pénzadománnyal is támogattátok a kórházat, köztük egy-egy nagyobb összeggel a móri fradisták és Londonban élő magyarok is segítettek. A kórház által kért összes műszaki tárgyat sikerült összegyűjtenünk, így a pénzadományból drágább orvosi műszereket vásárolunk számukra. Mindenkinek nagyon köszönjük, aki részt vett a tornán és bármilyen aprósággal hozzájárult a gyűjtéshez, és gratulálunk a csapatoknak az elért helyezésekhez!

1. helyezett: Green Monsters
2. helyezett: EEE
3. helyezett: Anti you

A szervezők és a szurkolók közösen vitték el a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára az adományok nagy részét. Most is elkísért minket Hevesi Tamás, és egy fotós is a segítségünkre volt. Rengeteg mindennel sikerült meglepni a gyerekeket és a dolgozókat, jó volt látni mindegyikőjük arcán a boldogságot.
A játékok, plüssök, csokoládé, üdítő, gyümölcs és diabetikus édességek mellett átadtunk a kórháznak 2 db hűtőt Hrutka János és barátja jóvoltából, mikrohullámú sütőket, hajszárítókat, fotelágyat, és a későbbiekben átadjuk részükre a kért orvosi műszereket is. Rengetegen segítettétek az akció sikerességét kisebb-nagyobb adományokkal, az alábbiakban viszont külön szeretnénk köszönetet mondani pár embernek és csoportnak, akik nélkül nem lett volna ilyen sikeres az akciónk.

Köszönjük a segítséget:
– Hevesi Tamásnak
– felvidéki fradista barátainknak
– Londonban élő magyar barátainknak
– a móri fradistáknak
-Jakab Tamásnak a tornán készült fotókért és Biankának, a kórházban készített fotókért.

Természetesen ezenkívül még rengetegen adakoztatok, lehetetlen lenne mindenkit egyesével felsorolni, így ezúton köszönjük meg Nektek, hogy a segítségetekkel ismét megmutathattuk, hogy mire képes a Fradi-család, ha összefog!

Nagyszerűek vagytok!

(Forrás: Fradimob.hu)