hirdetés

Mackós lett picit a sármos színész. Az 51 éves Russell Crowe az utóbbi években 120 kilósra hízott, és már egyáltalán nem hasonlított Maximusra, a kockahasú gladiátorra, amely öt Oscar-díjat zsebelt be.

russellcrowe

A hollywoodi színész bozontos szakállat növesztett és akkora pocakot eresztett, ami több embernek is elég lett volna. Tavaly augusztusban már 120 kilót nyomott alatta a mérleg!

Nos, az 51 éves Russel Crowe, aki annak idején Maxmius, a kockahasú gladiátor megszemélyesítője volt, akkora pocakot eresztett, hogy már fanatikus rajongói sem ismerhettek rá. A színész saját maga vallotta be, tavaly augusztusban már 120 kilót mutatott alatta a mérleg. Szétesésének egyik oka, hogy 2012-ben végleg elvált élete szerelmétől, gyermekei anyjától, Danielle Spencertől, akit 1989 óta töretlenül szeret. (A mai napig hangoztatja, hogy Danielle az igaz szerelme, teszi mindezt annak ellenére, hogy kapcsolatuk alatt többször félrelépett.) Russell Crowe most végre erőt vett magán, és szigorú diétába, valamint edzésbe kezdett.

(Forrás: Femcafé)