hirdetés

A férfiak esetében más funkciója van az órának, mint a hölgyeknél. Míg a hölgyek elsősorban divatos kiegészítőként tekintenek rá, kvázi ékszerként viselik, addig a férfiak szeretik megmutatni, ha egy értékes modell van a birtokukban. A férfiak egymás között szívesen beszélnek órákról, értékelik a nívósabb darabokat, és egy üzleti tárgyaláson sem kerüli el figyelmüket a tárgyalópartner által viselt ketyegő.

Ha nem csak “játszóst” keresel…

Ha egy igazán minőségi és presztízst jelentő órát keresel, akkor az Órashop.hu Seiko férfi órái között bátran keresgélhetsz. A Seiko érdekessége, hogy míg más luxusórák modelljei nagyjából egy árkategóriát képviselnek, addig a Seiko tudatosan alkotta meg kollekcióit úgy, hogy abban igen nagy árkülönbségeket tapasztalhatunk.

Ha tehát egy olyan órát szeretnél vásárolni, amire mindenki elismeréssel fog rátekinteni, akkor szinte mindegy is, hogy mennyi pénzed van, mert a Seikók közül biztosan fogsz a pénztárcádnak és az ízlésednek megfelelő darabot találni.

A Seko tekintélyt parancsol

Több mint 100 éves márkáról van szó, ez már önmagában is tekintélyt parancsoló tény. Ez azonban nem minden, mivel ez a márka azt is kivívta, amit kevés távol-keleti márka, mégpedig azt, hogy még a legolcsóbb árkategóriába tartozó modelljeit is rajongva nézik és elismerik. Ez az igazi ritkaság, és ez az igazi elért eredmény!

Nem kell ugyanis, hogy több millió forint ketyegjen a csuklódon, mégis elismerően csettintsenek, ha meglátják rajtad, és megdicsérjék remek ízlésedet. A Seiko az a márka, amire az igazi órarajongók sem fognak fanyalogva tekinteni, hanem méltányolják választásodat.

Milyen Seikók között választhatsz, ha nem rendelkezel vastag pénztárcával?

Mint említettük, a márka különlegessége a széles árválaszték, amely lehetővé teszi azt, hogy azok is megvásároljanak egy-egy darabot, akik a több százezres vagy milliós tételt nem engedhetik meg maguknak. Ha alacsonyabb árkategóriába tartozó Seikót keresel, akkor a Standard és Sport modelleket ajánljuk. Ezek kiválóan helyt állnak a hétköznapokban is, de nyugodtan viselheted akár munkába vagy nevesebb eseményeken. 

Tudnod kell, hogy ezek a modellek semmivel sem rosszabb minőségűek, mint a többi kollekció, ugyanolyan odafigyeléssel készülnek, mint egy-egy drágább darab, és ugyanolyan megbízhatóak és tartósak.

A prémium árkategória már egy kicsit több befektetést igényel

Ha úgy gondolod, hogy szívesen szánnál egy nagyobb összeget is új órád megvásárlására, akkor a Prospex, a Presage vagy a Premier kollekciót ajánljuk, melyek ára több százezer forint, azonban anyagminőségük, kidolgozottságuk prémiumminőségű.

Íme a legdrágább Seiko!

Természetesen a Seiko sem maradhat luxusmodell nélkül, a márka csúcsterméke a Grand Seiko, mely keveseknek adatik még, lévén, hogy ára több millió forint, azonban ezért a pénzért kézzel készített, igazi nagyágyút kaphatunk.

Láthatod, hogy milyen különleges és egyedi ez a márka. Az óratartó dobozodban van már egy Seiko? Ha még nem, akkor legfőbb ideje beszerezni egyet!