hirdetés

Azt nem tudni, hogy az angolok ellen aratott győzelem tiszteletére drifteltek a bátaszéki futballpályán az önfeledt autósok vagy inkább így akarták megmutatni, hogy őket nem érdekli a történelmi sportdiadal. Persze lehet azt hitték a Monacói Forma-1 es versenypályán vannak. Mindenesetre a driftelő vagány helyi legények egyikét hamar fülön csípte a rendőrség.

 

A Bátaszéki Labdarúgó Szakosztály vezetője tett bejelentést 2022. június 11-én, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen autósok két kocsival megrongálták a városi sportpályán a foci- és a futópályát, amivel közel 500.000 forint kárt okoztak.

A bejelentést követően a nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során a kihelyezett térfigyelőkamera felvételeit is visszanézték. Az összegyűjtött információk alapján még a bejelentés napján kopogtattak az egyik feltételezett elkövető lakcímén.

A 21 éves bátaszéki férfit előállították a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A bűncselekmény elkövetését beismerte, de elmondta, hogy a salakos pályán nem ő autózott, hanem valaki más, akiről nem tud semmit.

Nos a duma jó d nehezen hihető. Így tovább keresik a másik vagány önjelölt autóversenyzőt.

 

( Balu )